Buketter i Ringkøbing.

Hos os er en blomst og et smil den korteste afstand mellem mennesker. Find de rette buketter her.

Når du skal et sted hen, hvor du skal have flotte buketter af blomster med, kan du komme til Bonderosen i Ringkøbing nær Tim og Søndervig. Her laver vi flotte og kreative blomsterbuketter til enhver begivenhed. Uanset hvilken slags blomsterbuket, du har brug for, kan vi sammensætte den helt rigtige til dig.

Vi har mange års erfaring og en stor passion for blomster og sammensætning af disse til en flot blomsterbuket.

​Vi laver alle slags buketter

Skal du bruge en luftig buket, rokoko- eller variationsbuketter kan du komme til os. Der er ikke den begivenhed, vi ikke kan lave de perfekte blomsterbuketter til.

Til alle arrangementer

Skal du til bryllup, fødselsdag, reception, barnedåb, konfirmation eller begravelse? Så kan vi lave blomsterbuketter, der vil pynte og passe godt ind. Kort sagt kan vi altså lave en blomsterbuket til alle situationer og alle arrangementer. Vi imødekommer dine ønsker, hvis du er på udkig efter noget særligt.

Buketter af høj kvalitet

Hos Bonderosen i Ringkøbing bruger vi altid de bedste og pæneste blomster. På den måde kan vi også lave de flotteste blomsterbuketter for alle vores kunder.

Vi lytter altid til vores kunders ønsker. Så hvis I har en bestemt idé om, hvordan jeres blomsterbuket skal se ud, lytter vi til dette og laver den herefter.

Vi leverer gerne jeres buketter i Ringkøbing og omegn

Har I brug får at vi laver blomsterbuketten og sender den ud til et bestemt sted, klarer vi også dette. Vi sørger for, at jeres blomsterbuket kommer fra A til B, og skriver også et pænt kort og lægger ved.​

Vi kan kontaktes på telefon 97 32 63 62, hvor I kan høre mere om vores blomsterbuketter.