Bryllup.

Vi kan stå for både brudebuket og blomsterudsmykning til hele brylluppet.

Et bryllup er altid en festlig begivenhed, der skal fejres med musik og farver. Vil I gerne gøre jeres bryllup helt perfekt, og sørge for at gæsterne vil huske det i lang tid, kan I lade os stå for blomsterne.

Blomster hører sig til et rigtigt bryllup. De er med til at sætte den rigtige stemning og pynter rigtig flot.

Vi synes altid der skal være et hav af blomster til bryllup, og der er masser af muligheder for at finde steder, hvor man kan pynte op. Vi laver brudebuketter, brystbuketter, blomsterpynt til bordet og til bilen. Mulighederne er mange.

Mange års erfaring med blomster til bryllup

Hos Bonderosen har vi altid styr på hvilke blomster, der egner sig godt til jeres bryllup. Vi har masser af gode idéer og kan være kreative, hvis I ikke selv har specifikke ønsker til jeres blomster til bryllup.

 

Vi kan stå for blomsterne til jeres bryllup, men er du selv gæst til et bryllup, og vil du gerne give en flot blomsterbuket, kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette.

Bestil bryllupsblomster i god tid

Hos os får du altid en flot buket, hvor der kun er brugt de bedste og pæneste blomster. Vil du gerne bestille blomster til bryllup hos os, vil vi meget gerne have i kontakter os 14 dage i forvejen, så vi har god tid til at lave den perfekte løsning til jeres bryllup.

I kan kontakte os på telefon 97 32 63 62 eller på mail 7300@interflora.dk.​

Lys, enkel og elegant.

Levende og farverig.

Dråbeformet og fyldig.