Begravelse

Vi tilbyder både kistepynt, kranse, buketter og kirkepynt til begravelse.

Når en begravelse skal finde sted, vil man gerne have det hele går uden problemer og lige efter planen. Uventede forstyrrelser eller ting, der ikke dukker op til tiden, kan være svære at håndtere på et meget følelsesladet tidspunkt, som en begravelse jo er. Det kunne fx være blomsterne til begravelser, der ikke kommer frem til tiden eller noget helt andet.

Hos Bonderose forstår vi godt, hvor vigtigt det er at alt ser pænt ud og går efter planen til begravelsen. Vi har leveret blomster til mange begravelser, og vi har mange års erfaring. Derfor er vi det oplagte valg, når du mangler en professionel blomsterhandler til at stå for blomster til begravelse.

Alle slags blomster til begravelse i Ringkøbing

Vi kan stå for det hele, når det kommer til blomster til begravelsen. Dette indebærer bl.a. kistepynt, kranse, dekorationer, buketter og kondolancebuketter samt kirkepynt.

 

Bor du i vores nærområde (Ringkøbing, Søndervig eller Tim), kan vi tage kontakt til kirken, hvor begravelsen skal finde sted, og tage ud og pynte op på forhånd.

Vi leverer efter dine ønsker

Vi lytter altid til vores kunders ønsker. Hvis I har nogle helt bestemte ønsker til jeres blomster til begravelse, laver vi buketterne og dekorationerne herefter. Vi kan tilbyde råd og vejledning, og hvis I ikke selv har nogle idéer er vi kreative, og kan komme med gode forslag.

Vil I høre mere kan I kontakte os på telefon 97 32 63 62 eller på mail 7300@butiksmail.dk. Så giver vi en hjælpende hånd med begravelsen.

Rundpyntede kranse


Hjerter


Kistepynt


Store kranse


Bådedekorationer og buketter